butorszallitasingyen.com

Használt bútor elszállítás ingyen – Aktív

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Ingyen bútorszállítás-elégedett ügyfelei

Valós elégedett ügyfeleink tapasztalatai az ingyenes bútorszállítás szolgáltatásunkról:

bútorszállítás ingyen vélemény

 

 

 

 

 

 

 

 

bútorszállítás ingyen vélemény

 

 

 


 

 

butor-ingyenes-elszallitasa-budapest

 

 

 

 

 

 

 

 

használt bútor szállítás budapest

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Karacs Gábor

Tisztelt Deák Úr!

Párom édesanyja tájékoztatott, hogy a bútor

elszállításával minden zökkenőmentesen

zajlott. Profin, vigyázva vitték el a kanapét és a fotelt.

Még egyszer köszönöm a segítségüket.

Üdvözlettel: Karacs Gábor

 

Edit és József
Kedves Deák úr! Maximálisan elégedettek vagyunk a korrekt szolgáltatással. A bútorszállítás valóban ingyenes, az időpont egyeztetésben nagyon rugalmasak. A megbeszélt időpontban érkeztek és a bútorok szállítása gyorsan és rendkívül szakszerűen zajlott
Csépai János
Tisztelt Deák Úr! Örömmel nyugtázom, hogy a megbeszélt időben gyorsan és szakszerűen szállítottak el minden bútort, amelyet korábban felajánlottam. További eredményes tevékenységet kívánok, legközelebb is keresem Önöket, ha szükséges lesz.
Mihály
Csak megerősíteni tudom az elégedett ügyfelek véleményét: gyors kiszállás, gyors szállítás; gördülékeny munkavégzés – mindez ingyenesen. Közvetlenül a kiszállás előtt telefonos értesítés, hajszálpontos érkezés a megbeszélt időre. Amennyiben bárkinek használt bútora ingyenes elszállítására van szüksége, felesleges tovább keresgélni – a legjobb helyen jár!Köszönettel
Katalin
Tisztelt Deák Úr! Szeretném megköszönni az Önökkel való együttműködést, amely megelégedésemre szolgált, korrekt volt. A későbbiekben is szívesen fordulok Önökhöz.
Vas Péter
Kedves Deák Antal! Még egyszer szeretném megköszönni a múlt pénteki tevékenységüket, a bútorok leeresztése a erkélyről nem semmi feladat volt és mégsem sérült se bútor se ház. Köszönöm a korrekt együttműködést.
Henrik
Köszönöm a gyors és korrekt munkát!

 

 

 

 

 

 

ingyenes bútorelszállítás Budapest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakorik Lászlóné (Timi)
Kedves Deák Antal! Nagyon szimpatikus volt az amit képviseltetek, és köszönöm a gyors, bútor elszállítást, és bocsánat, hogy lányos zavaromban még csak be sem mutatkoztam mikor megjöttetek. És a jövőben élni fogunk az általatok nyújtott szolgáltatással.

bútor elszállítás ingyen

Kedves Deák Antal! Köszönjük a gyors, megbízható és korrekt szolgáltatást. A megkeresésünkre azonnal reagáltak majd pedig egy napon belül a megbeszélteknek megfelelően pontosan kijöttek és elszállították bútorainkat, ügyelve arra, hogy a lakásban és a házban se okozzanak kárt. Minden az előzetesen egyeztetett feltételek szerint történt.
László
Megkeresésemre azonnal válaszoltak, másnap már jöttek is a bútorokért.  A megbeszélt időpontra pontosan érkeztek, a bútorokat gyorsan elszállították. Teljes mértékben meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal. Kérném, hogy ha kiteszik a weboldalukra, csak a keresztnevem legyen aláírásként, köszönöm.
Vas Péter
Kedves Deák Antal! Még egyszer szeretném megköszönni a múlt pénteki tevékenységüket, a bútorok leeresztése a erkélyről nem semmi feladat volt és mégsem sérült se bútor se ház. Köszönöm a korrekt együttműködést.
Tamás
Köszönjük szépen még egyszer a gyors és korrekt bútorelszállítást. Pontosak voltak és rugalmasak, máskor is önöket fogom, hívni ha lesz számunkra feleslegessé vált bútorunk.
Mariann
Tisztelt Deák úr! Köszönjük a segítséget. Fővárosunk egyik sétáló utcájában lévő épületből vállalták nagyméretű bútoraink elszállítását. A megbeszélt időben megjelentek, gyorsan, precízen, tisztán dolgoztak úgy, hogy a szállítás közben sem a lakás sem a tartozékok nem sérültek. És mindezt csendben , a szomszédokat nem zavarva tették. Ha Magyarországon mindenki így végezné vállalt feladatát nem itt tartana az ország!
Tibor és Ildikó
Köszönjük a gyors kiszállást, maximálisan meg voltunk elégedve a munkájukkal.
Matota Kornél
Tisztelt Deák Úr! Köszönöm a korrekt, és valóban ingyenes elszállítást!